Miriam Polach

Moje glavno področje dela v coachingu je nudenje podpore vsem ljudem, ki se soočajo z neplodnostjo ali drugimi izzivi, ki se pojavljajo pri tem, da postanejo starši. Tudi sama sem bila vključena v postopek oploditve z biomedicinsko pomočjo, saj po naravni poti nisem mogla zanositi. Razumem in sočustvujem z ljudmi, ki se soočajo s strahovi, dilemami, žalovanjem ter številnimi vprašanji povezanimi s starševstvom.

Po izobrazbi sem magistrica sociologije, magistrirala sem na temo avtogenega treninga kot pomoč pri obvladovanju stresa na delovnem mestu. Imam devet let izkušenj z vodenjem individualnih in skupinskih tečajev avtogenega treninga, svoje znanje pa sem nadgradila z izobraževanjem za coacha (Aleksander Šinigoj), NLP Praktika ter hipnocoacha (Milan Vujesinović). V prihodnosti bom znanje iz NLP nadgradila s stopnjo NLP Mojster praktik.

Na neki točki v življenju sem sprejela dejstvo, da morda nikoli ne bom mama. Imela sem in še vedno imam veliko – ljubečega moža, lep partnerski odnos, dom, prijatelje in sem zdrava. Pa se je po šestih letih sreča nasmehnila tudi nama. Z možem sva namreč postala starša navihanemu in nasmejanemu sinčku.

Vsekakor pa ste pri meni dobrodošli tudi vsi drugi, ki se morda soočate s popolnoma drugačnimi izzivi v privatnem življenju. Z veseljem vas s pomočjo coaching pristopov in hipnoze vodim proti cilju, ki ste si ga zastavili.

Nisem zdravnica, psihoterapevtka ali mentorica. Ne dajem zdravniških razlag ali interpretacij izvidov in medikamentnih terapij. Coaching ne daje garancije za uspešno zanositev in donositev zdravega otroka ampak pomaga vam kot osebi, da se lažje spopadate s pritiski iz okolice in tistimi, ki nastajajo znotraj vas zaradi stisk povezanih z željeno nosečnostjo.

Usmerjam vas na to, da cenite sebe, se spoštujete in imate radi ne glede na to, ali ste starš ali ne. Pri skupnem delu se osredotočava na sedanjost in prihodnost, iskanja in odkrivanja odgovorov iz preteklosti se dotakneva le toliko kolikor je za boljšo prihodnost nujno.

V kolikor bi se vaši izzivi izkazali za resnejši zdravstveni problem, vas bom usmerila na ustrezno pomoč in vaše zdravljenje prepustila za to usposobljenim strokovnjakom. Če vaše zdravljenje ni v navzkrižju s coachingom, s srečanji seveda lahko nadaljujeva.

Mnenja strank